Van het bekendste en meest vertrouwde merk op het gebied van urineverlies is er nu Tena for men. Deze lijn producten zijn speciaal afgestemd om aan de wensen van mannen te voldoen en toch een uitstekend werkende oplossing te vinden voor verlies van urine en/of ontlasting. De gevarieerdheid van de producten zorgt ervoor dat er gegarandeerd een product is dat jouw klachten het best behandelt. Lees op deze pagina meer over alle producten van deze mannenlijn.

De producten van Tena for men

Bijna iedereen krijgt in zijn of haar leven wel eens te maken met urineverlies. Dit kan verschillende oorzaken hebben, van ouderdom tot een operatie die voor klachten heeft gezorgd. Het is een vervelend probleem, maar gelukkig zijn er anno 2022 voldoende oplossingen voor bedacht. Ook zijn deze producten meestal zeer discreet, zodat je klachten worden verholpen zonder dat je je kleding of gedrag hoeft aan te passen. Hier volgt een kort overzicht van de verschillende producten van Tena for men.

Protective shield en inleggers

De eerste producten in de lijn zijn de Tena for men Protective shield en de verschillende inleggers. Deze draag je in een normale onderbroek en bieden op die manier een discrete oplossing voor urineverlies. De Protective shield is het lichtste product uit deze categorie, en is bedoeld voor mannen die gedurende de dag kleine hoeveelheden urine verliezen. Hierbij moet u denken aan een paar druppels. Overigens zijn alle producten ook ’s nachts te dragen. Verder zijn er meerdere inleggers beschikbaar, die van level 1 naar level 3 lopen. Hoe hoger het level, hoe meer bescherming de inlegger biedt tegen klachten. Afhankelijk van welke inlegger je aanschaft, ben je bij level 3 beschermd tegen tot wel 710 milliliter urine. De producten worden verkocht in doosjes met variërende inhoud, van 14 tot 24 stuks. 

Tena for men broeken

Naast de inleggers zijn er ook onderbroeken beschikbaar die beschermen tegen urineverlies. Deze zijn bedoeld voor mannen die om welke reden dan ook de voorkeur geven aan een onderbroek boven een inlegger. Deze broeken zien eruit als normale onderbroeken, en bieden daarom een nog discretere oplossing tegen urineverlies. Er zijn verschillende vormen van deze onderbroeken. Zo zijn er ook broeken die zijn afgestemd op sport, zodat je ook tijdens deze activiteit beschermd bent tegen urineverlies. Ook vinden sommige mannen het onprettig als in een kleedkamer te zien is dat je een inlegger draagt. Voor die situaties zijn de broeken van Tena for men perfect. De broeken zijn in verschillende maten verkrijgbaar en bieden variërende bescherming tegen urineverlies.

Tena for men producten bestellen

Heb jij op deze pagina een product gevonden dat de oplossing zal zijn tegen jouw urineverlies? Bestel dan snel Tena for men. 123Drogisterij is dé specialist voor het verhelpen van jouw klachten. Bestel je voor 23:30, dan heb je de producten de volgende dag in huis. Ook worden deze volledig anoniem verpakt, en kun je ervoor kiezen om achteraf te betalen.