Winkelen in Maleisie | Veelzijdig Maleisie- babyluiersfabriek Maleisië winkelcentrum ,Winkelen in Maleisie. Maleisie is één van de rijkere Aziatische landen. Dit zie je onder andere terug in de enorm grote shopping malls.Vooral de hoofdstad Kuala Lumpur heeft meerdere megagrote winkelcentra.Winkelen in deze malls is wel even wennen vergeleken met de avondmarkten.Maleisië - AlgemeenMaleisië algemeen - Inleiding op Maleisië, Wetenswaardigheden over Maleisië ... Entertainment kunt u onder andere vinden in het winkelcentrum Berjaya Times Square waar zich het grootste indoor pretpark ter wereld bevindt. Meer entertainment is te vinden in de Genting Highlands, de enige plek in Maleisië waar gokken legaal is.MALEISIE - De website van bibionderweg!

Kuala lumpur Taman Negara Cameron Highlands Penang Langkawi Terugblik Mijn Reizen Algemeen Maleisië (Maleis: مليسيا,) is een land in Azië dat bestaat uit West-Maleisië (Malakka) en Oost-Maleisië. West-Maleisië grenst aan Thailand en Singapore. Oost-Maleisië ligt op het eiland Borneo en grenst aan Indonesië en Brunei. Maleisië is sinds 1957 onafhankelijk van het Verenigd Koninkrijk.

Online chatten

WhatsApp

Maleisië - Winkelen in Maleisie

Kuala Lumpur is een paradijs voor wie van winkelen houd; alle mogelijke producten zijn hier te krijgen en meestal tegen afbraakprijzen. Goederen die uit het westen komen, zoals handtassen, kleding, schoenen en andere merkartikelen - vooral kosmetica - kunnen echter duurder zijn dan in het Westen.

Online chatten

WhatsApp

Kringloopwinkels in Maleisië

Kringloopwinkels in Maleisië. In Maleisië zijn er niet veel kringloopwinkels zoals wij die in Nederland kennen. Onder de Engelse term 'thrift store' zul je er enkele vinden. Op dit moment hebben we een aantal winkels in Kuala Lumpur op de website staan. Help ons mee het aantal kringloopwinkels of tweedehandswinkels in Maleisië groter te maken!

Online chatten

WhatsApp

Interessante regio's & plaatsen in Maleisië » FOX

Kota Bharu ligt in een deel van Maleisië, waar het moslimgeloof nog erg streng is. ... De hoofdplaats is Kuah (daar kom je aan met de boot)en heeft circa 2000 inwoners. Hier vind je onder andere een winkelcentrum. Naast de haven staat een hele grote adelaar, Langkawi betekent namelijk roodbruine adelaar in het oud Maleis.

Online chatten

WhatsApp

Copyright ©AoGrand All rights reserved