Bambo luier test - Ecomama- dyper bamboe luiers review grafieksjabloon ,May 06, 2011·Bambo luiers zijn zeer dun, absorberen zeer snel en goed en ze bevatten geen pvc, witmakers, parfum of lotions. Bovendien hebben deze luiers het Nordic Swan ecolabel en zijn ze als beste getest in Zweden en Denemarken. De luiers worden gemaakt op dezelfde machine als de wereldberoemde pampers, alleen dan zonder de chemische materialen.Kiddybips Bio Bamboe luier - Wasbare luiers vergelijkenLees wat andere ouders vinden over Kiddybips Bio Bamboe luier. Vergelijk meer dan 240 luiers van 50 merken. Zoek op merk, luiersysteem, materiaal en prijs.HappyBear Bamboe (nacht)luier - Wasbare luiers vergelijken

Lees wat andere ouders vinden over HappyBear Bamboe (nacht)luier. Vergelijk meer dan 240 luiers van 50 merken. Zoek op merk, luiersysteem, materiaal en prijs.

Online chatten

WhatsApp

Blümchen Prefold Bamboe - Wasbare luiers vergelijken

De bamboe variant is zachter en neemt duidelijk meer op. De droogtijd is daarentegen wel langer. Ik gebruik ze in een jelly rol met een Snappi en een Blümchen onesize overbroekje eroverheen. Tegenwoordig doe ik nog een extra booster tussen de prefold en het overbroekje en dan heb ik geen lekkage, terwijl het alsnog een mooi slank pakket is.

Online chatten

WhatsApp

Copyright ©AoGrand All rights reserved