Hart voor Zorg is een Nederlands online e-learning platform dat gratis webinars, video’s, nieuwsartikelen en evenementen aanbiedt die allemaal gerelateerd zijn aan ontwikkelingen, trends en kennisdeling voor de zorgprofessional. Wij geloven dat e-learning een steeds belangrijker element wordt als het gaat om leren binnen de zorgsector en vinden het belangrijk dat de zorg van elkaar kan leren. Ons doel is om toegang tot kennis en ontwikkelingen mogelijk te maken voor iedereen in de zorg die wil leren! Op Hart voor Zorg vind je al onze webinars, video’s, nieuwsartikelen en evenementen zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de wereld van de zorg!

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in en begin met leren bij Hart voor Zorg!

Hart voor Zorg is de online leeromgeving van de Hartstichting. Dit is opgezet samen met partners zoals Stichting IZZ. Wij zijn ervan overtuigd dat e-learning steeds belangrijker wordt binnen gezondheidszorg. Het is immers belangrijk dat zorgprofessionals van elkaar kunnen leren. Daarom bieden wij op ons platform een breed scala aan webinars, video’s, nieuwsartikelen en events aan. Al onze content is voor iedereen gratis toegankelijk, zodat toegang tot kennis en ontwikkelingen mogelijk is voor iedereen in de zorg die wil leren!

Interactief leren

Een van de voordelen van e-learning is dat het leren er vaak interactiever door wordt. Deze manier van leren leidt vaak tot betere resultaten, omdat je actiever betrokken bent bij de leerstof. Bovendien kun je leren op je eigen tempo en in je eigen tijd. Zo kun je leren makkelijk inpassen in je drukke agenda!

Hart voor Zorg biedt een breed scala aan interactief lesmateriaal. Zo bieden wij bijvoorbeeld webinars aan waaraan u actief kunt deelnemen. Ook hebben we video’s met tips en trucs van zorgprofessionals. Daarnaast zijn onze nieuwsartikelen vaak voorzien van een deskundige die uw vragen kan beantwoorden.

Bent u klaar om te beginnen met leren?