Op het moment dat je van plan bent om een glucosemeter aan te schaffen zal je tot de vaststelling komen dat er op de markt heel wat verschillende merken zijn terug te vinden die je zo’n toestel kunnen aanbieden. Dit gezegd hebbende lijkt het ernaar uit te zien dat ontzettend veel mensen er de voorkeur aan geven om een meter van het merk CareSens aan te schaffen. Dat hoeft ook zeker niet te verbazen, integendeel. Als je, je gaat verdiepen in het aanbod van dit merk zal je namelijk tot de vaststelling komen dat ze op verschillende vlakken uitstekend tegemoet weet te komen aan de wensen van haar klanten. Benieuwd om hier meer over te weten te komen? Dan is het natuurlijk alleen maar aan te raden om ook de rest van onderstaande informatie door te nemen.

Een gebruiksvriendelijke glucosemeter

Voor de meeste mensen die over wensen te gaan tot het aankopen van een glucosemeter geldt dat ze in het bijzonder op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk exemplaar. Wanneer dat eveneens geldt voor jou zal je tot de vaststelling komen dat de keuze voor een exemplaar van CareSens al snel kan zijn gemaakt. Voor dit merk geldt dat ze in haar assortiment beschikt over meerdere soorten glucosemeters. We maken hierbij dan ook een onderscheid tussen:

  • De Premier glucosemeters;
  • De Dual ketonen-glucosemeters;

Voor beide exemplaren geldt dat ze niet alleen zeer gebruiksvriendelijk zijn, bovendien is het eveneens mogelijk om ze te koppelen met bluetooth. Dit zorgt ervoor dat ze zonder probleem gekoppeld kunnen worden aan je smartphone. Ondanks het feit dat dit eigenlijk in de praktijk niet echt een must is spreekt het wel voor zich dat het merendeel van de mensen en gebruikers dit wel zeer mooi meegenomen vinden. Mogelijks geldt dat ook wel voor jou.

Hoe werkt de Premier glucosemeter van CareSens?

Kies je uiteindelijk voor het aankopen van de CareSens N Premier glucosemeter? In dat geval zal je tot de vaststelling komen dat deze gebruik maakt van de zogenaamde CareSens N teststrips. Deze strips maken het in de praktijk uiteraard mogelijk om op een efficiënte manier jouw glucosewaarde te meten. Voor het andere exemplaar in het assortiment van CareSens, namelijk de Dual Ketonen en glucosemeter geldt dat er gebruik wordt gemaakt van de zogenaamde Pro teststrips. De Lancetten kenmerken zich op hun beurt dan weer door een meer universeel gebruik.

Voor de meeste mensen is CareSens een zeer interessante keuze

Er zijn door de jaren heen op de markt uiteraard een groot aantal verschillende glucosemeters verschenen. In eerste instantie lijkt het er veelal naar uit te zien dat het merendeel van deze meters over precies dezelfde eigenschappen of kenmerken beschikken. Dat is echter zeker niet juist. Niet alleen de gebruiksvriendelijkheid, maar zeker ook de betrouwbaarheid kan immers sterk verschillen afhankelijk van het exemplaar van jouw keuze. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, als je van plan bent om een glucosemeter aan te schaffen zal je tot de vaststelling komen dat de keuze voor een exemplaar van CareSens al vrij snel kan zijn gemaakt. Door te kiezen voor één van de exemplaren uit het aanbod van dit merk zal je immers de beschikking krijgen over een glucosemeter die over de hele lijn jouw vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen.